13 oktober 2020

Hoe kijk jij vanuit je eigen ‘vitaliteitsbril’ naar je medewerkers? We leven en werken in een tijd waarin veel gebeurt en we vragen veel van (zorg)medewerkers. Organisaties halen daarom van alles uit de kast om de vitaliteit van medewerkers te bevorderen. Maar geef je wel het goede voorbeeld? Hoe vitaal ben je nu eigenlijk zelf?

Behoud van medewerkers is één van de belangrijkste uitdagingen en één van de oplossingen voor het personeelstekort. De rol en de betrokkenheid vanuit HR en van de direct leidinggevende bij vitaliteit is erg belangrijk. Door zelf het goede voorbeeld te geven laat je zien hoe belangrijk vitaliteit is. Doe mee met dit webinar en daag jezelf uit en laat daarmee zien dat vitaliteit ook voor jou zelf een hoge prioriteit heeft. 

Tijdens de conferentie van Viazorg op 1 december organiseert Viawerk  van 15:10 - 15:55 uur het webinar ‘hoe vitaal ben ik zelf’. Het webinar is interactief en leerzaam met inzichten en bewustwording over je eigen vitaliteit. Je maakt kennis met de VitaliteitsCheck van Ixly, een vragenlijst die op beknopte wijze aangeeft wat jouw vitaliteitsniveau is. De Vitaliteitscheck ontvang je een aantal dagen voorafgaand aan het webinar. Daarnaast ontvang je tips over vitaal blijven (in Coronatijd) en hoor je meer over praktische tools en mogelijkheden zodat je direct aan de slag kunt binnen je organisatie.

Aanmelden