Duurzaam inzetbaar personeel is een belangrijk en heel actueel thema. De werknemer is meer en meer verantwoordelijk om aan het werk te komen en te blijven. Voor organisaties is het belangrijk dat alle medewerkers goed inzetbaar blijven. Blije en gezonde medewerkers kunnen beter inspelen op aanpassingen van hun takenpakket, verandering in hun loopbaan en ontwikkelingen in de organisatie.

De komende decennia neemt de uitstroom van oudere medewerkers toe. Het is essentieel om zoveel mogelijk goede medewerkers voor je organisatie te behouden. Duurzame inzetbaarheid speelt hier op in. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de specifieke omstandigheden en wensen van medewerkers in de verschillende fasen van hun leven en loopbaan.

Wat doet Viawerk?

Met onze loopbaanbegeleiding en vitaliteitscoaching willen wij werken aan bewustwording en inzicht in eigen regie op je loopbaan en leefstijl. Uitgangspunt is dat medewerkers op de juiste plek zitten en met plezier hun werk kunnen doen. Naast individuele begeleiding organiseren wij ook workshops op het gebied van duurzame inzetbaarheid, zoals de workshop vitaliteit. 

Wat levert het op?

Voor organisaties die aandacht hebben voor de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers levert het direct wat op. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Wil jij meer weten over ons aanbod? Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen. 

Contactformulier