Wij als Viawerk gunnen iedereen een vitaal en gelukkig werkleven. Hierbij is soms ondersteuning nodig. Wij begeleiden mensen naar een passende en duurzame werkplek. Wij geloven in een passende loopbaan voor iedereen en zien het als onze rol om mensen te helpen in hun kracht te staan en talenten te benutten. Onze begeleiding is persoonlijk, motiverend en activerend. We hebben kennis van zaken, een flinke rugzak met ervaring én een groot Zeeuws netwerk. Graag stellen wij onszelf aan je voor:

Sophie Aberson

Loopbaanadviseur Sophie Aberson

Samen gaan we op onderzoek uit naar je interesses, kwaliteiten en drijfveren. Zodra deze in kaart zijn gebracht bekijken we hoe jouw eigenschappen het beste tot hun recht kunnen komen op de arbeidsmarkt. Zie het als een investering en een mooi project voor jezelf! Als loopbaanadviseur help ik je graag op weg. Plezier in je (toekomstige) werk staat voorop en daarbij de juiste balans tussen je werk en privéleven. Wat inspireert jou en waar krijg jij energie van? Naast mijn werk als loopbaanadviseur krijg ik energie van leuke dingen ondernemen, sporten en mijn gezin.

Rianne Deij

Loopbaanadviseur Rianne Deij

“Een klik hebben met iemand is essentieel. Dat iemand zich op z’n gemak voelt bij me vind ik belangrijk. Jezelf kunnen zijn. Wat ik nog meer belangrijk vind? Mijn gezin, zij staan op één. Daar ben ik dan ook veel mee in de weer. Ook ben ik graag in de tuin bezig en in en om het huis met van alles en nog wat. Wat mijn werk als loopbaanadviseur leuk maakt? Ik hou ervan om mensen te helpen. Als ik iemand iets kan leren wat ze een stapje verder helpt in het leven, daar doe ik het voor.”