11 juni 2020

De eerste golf van de coronacrisis lijkt voorbij. De reguliere zorg wordt ondertussen opgestart. De medewerkers van het front komen weer terug in hun team. En de medewerkers die tijdelijk thuis zaten gaan weer samenwerken met hen die aan het front stonden. Hoe ondersteun je dit proces als HR-professional? Hoe geef je de juiste aandacht en begeleiding aan je medewerkers? Welke ondersteuning moet je nu bieden, zodat zij een eventuele tweede golf (weer) aankunnen?

Om de antwoorden te krijgen organiseerden we op 25 juni in samenwerking met 9 andere regionale werkgeversorganisaties en Zorgbroeders een webinar over het vormen van één team na de coronacrisis. Met de blik en de ervaring vanuit Defensie gaven N.U. Bert Stam EMSD (Kolonel | Chef staf bij Directie Operaties) en Mary van Boxtel (partner bij adviesbureau Ten Have & Partners inzichten voor HR-medewerkers binnen de gezondheidszorg. 

Heb je het webinar gemist? Geen probleem. Je kunt het webinar terugkijken. Daarnaast zijn de presentatie van het webinar en twee begeleidende artikelen te downloaden:

De route naar eigenaarschap

Bert Stam Gevechtservaring

Powerpoint webinar 'Na het front weer één team vormen'